Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (2024)

  • Home
  • Management en advies
  • (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie
  • Afdeling Orthopedie
  • 32-36 uur per week
  • Locatie: West

Ben je verpleegkundige en heb je ervaring als teamleider in de gezondheidszorg? Of werk je als verpleegkundige en heb je het enthousiasme om je in te zetten als teamleider op een verpleegafdeling? Lees dan snel verder en solliciteer direct voor deze functie bij OLVG in Amsterdam op de verpleegkundige afdeling Orthopedie en Neurochirurgie!

Solliciteer

Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (1)

Over de functie

Deze functie is beschikbaar voor een verpleegkundige met leidinggevende ervaring. Heb je nog geen ervaring maar wel de ambitie om te groeien in de functie van teamleider binnen de afdeling orthopedie, neurochirurgie bij OLVG? Dan bieden wij je in een traject van een jaar de begeleiding tot zelfstandig teamleider. Jouw ontwikkeling en verdere opleiding worden een belangrijk onderdeel tijdens dit traineeship. Tijdens dit traject leer je actief en on-the-job, om zo optimaal vakinhoudelijke kennis en ervaring op te doen. We willen jou op deze manier zo snel mogelijk in de gelegenheid stellen om zelfstandig te werken onder begeleiding van een ervaren collega teamleider. Je valt hiërarchisch onder de operationeel manager coalitie snijdend. Dit zal je aanspreekpunt en coach zijn gedurende dit traineeship.

Wat biedt OLVG jou als trainee (teamleider):

  • een ontwikkel assessment en bijhorend ontwikkelplan
  • on-the-job training onder begeleiding van diverse professionals
  • diverse opleidingen en trainingen gericht op het werken als teamleider gebaseerd op jouw eigen ontwikkelplan
  • evaluatie momenten om successen te vieren en bij te sturen indien dat nodig is

Werkzaamheden teamleider:
Samen met een collega teamleider, dus in een team van totaal 2 teamleiders, geef je op coachende wijze leiding aan een team van ongeveer 45 medewerkers.

Jij zorgt als teamleider voor:

  • de planning en coördinatie van de verschillende werkprocessen binnen de afdeling. Zo draag je actief bij aan de continuïteit en kwaliteit op jouw afdeling
  • dat jouw team een optimale dienstverlening neerzet en als een team samenwerkt
  • het inspireren en verbinden van jouw team
  • een samenwerking met de vakgroep orthopedie, neurochirurgie

Het continu verbeteren en innoveren staat bij jou hoog in het vaandel. Je participeert in diverse (locatie overstijgende) projectgroepen en projecten zoals bijvoorbeeld capaciteitsmanagement en een het toepassen van een lean-aanpak van bestaande en nieuwe werkprocessen.

Je werkt nauw samen met de andere teamleiders van de andere afdelingen binnen coalitie snijdend en je neemt deel aan overleggen tussen onder andere de teamleiders en operationeel manager. Daarnaast werk je nauw samen met de capaciteitsmanager en medische vakgroepen die verbonden zijn aan deze verpleegafdeling.

Werkomgeving

Je komt te werken op afdeling orthopedie, neurochirurgie op locatie West (Jan Tooropstraat) binnen een enthousiast en gezellig team. Binnen de afdeling onderscheiden we ons door expertise; we verbeteren onze zorg voortdurend en op alle vlakken. Daar draagt het hele team aan bij. Dat doen we met én voor onze patiënten. Patiënten die allemaal hun eigen verhaal, achtergrond en verwachtingen voor de toekomst hebben. Hen willen we uiteindelijk met kennis en vertrouwen die nieuwe start bieden die ze nastreven. Op de afdeling verlenen we ook zorg voor de specialismen plastische chirurgie, gynaecologie, keel- neus- en oorheelkunde. Deze gevarieerde patiëntenpopulatie en de vele verschillende behandelingen maakt onze afdeling tot een dynamische omgeving waar kwaliteit van zorg en patiëntgerichtheid voorop staat.

Samen met een enthousiast, dynamisch en professioneel team werken wij elke dag aan de beste zorg. Ook onze medewerkers hebben wij hoog in het vaandel staan, door middel van scholing en ontwikkeling bieden wij hen alle mogelijkheden om zich verder te ontplooien. Het team bestaat uit verpleegkundigen, helpenden, secretaresses en verpleegkundig studenten.

Wij vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt. Wij gaan voor kwaliteit. Zo vertelt ook een verpleegkundige van de afdeling: “we werken hard, maar altijd met elkaar en zijn altijd op zoek naar manieren om de zorg voor onze patiënten te kunnen verbeteren.”

Functie-eisen

We verleggen de bekende weg als het bijdraagt aan het resultaat. En bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom breng jij jouw coachende en verbindende kwaliteiten mee.

Dit neem je ook mee:

  • hbo-niveau verpleegkunde
  • je schat goed in wanneer je zelfstandig kan zijn en vind het leuk om problemen te doorgronden en op te lossen
  • je bent een coachende professional, creëert vertrouwen en houdt ervan om te motiveren en inspireren
  • een heldere visie op zorg en dienstverlening die je weet om te zetten in beleid, werkprocessen en operationele aansturing
  • je bent bereid om een hbo management opleiding te volgen
Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (2)

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij het OLVG.

Daarom bieden we jou:

  • minimaal € 3.606,- en maximaal € 5.084,- bruto per maand (fulltime) in FWG-schaal 55 cao ziekenhuizen(tijdens het traineeship behoud je het salaris passend bij je huidige opleiding en functie)
  • dienstverband voor de periode van een jaar (duur van het traineeship)
  • kostendekkende OV-reiskostenvergoeding
  • flexibele reiskostenregeling, waarbij jij iedere dag kunt kiezen welk vervoer jou het beste uitkomt
  • eindejaarsuitkering van ruim 8%
  • vakantiegeld van ruim 8%
  • 144 uur vakantieverlof
  • persoonlijk levensfasebudget van 57 uur extra verlof en de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen
  • sterk in je werk programma: met gezonde nachtmaaltijden, ontspanningsruimten en meer
  • pensioenregeling bij PFZW
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ of Zilveren Kruis Achmea
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
  • onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
  • de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Zoals de mogelijkheid om een nieuwe telefoon, fiets of laptop met belastingvoordeel aan te schaffen.

Dezearbeidsvoorwaardenzijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week)

Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (3)

Luuk Vogel (hij / hem) Recruiter Bel recruiter 06-48507648

Interesse in deze vacature?

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen jouw cv en motivatiebrief graag direct (en zeker vóór donderdag 22 augustus) via de sollicitatiebutton.

Voor verdere vragen of een telefonische eerste kennismaking kun je contact opnemen met operationeel manager Jose van Bussel via 020-5997623, teamleider Elia van Genabeek via 020-5993361

Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar is, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naarrecruitment@olvg.nl.

Solliciteer

Sollicitatieprocedure

  • Ontvangst van jouw sollicitatie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Jouw indiensttreding
  • Welkom bij OLVG

Na het versturen van jouw sollicitatie, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Recruitment controleert na ontvangst van jouw sollicitatie of alles goed is binnengekomen. Indien er informatie mist of er vragen zijn neemt Recruitment contact met je op.

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op basis van jouw CV en motivatie om te bepalen of er een match is tussen jou en de vacature. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature een terugkoppeling te geven. Dat doen we telefonisch of per e-mail.

Voor medisch specialisten geldt de BBO-sollicitatieprocedure.

Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (4)

Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek op één van onze OLVG locaties. Het gesprek is met een aantal selectiecommissieleden veelal bestaande uit een leidinggevende en een directe collega van de afdeling. Je komt tijdens dit gesprek meer te weten over werken bij OLVG, de functie en je mogelijke toekomstige collega’s. En wij komen meer te weten over jou als persoon, jouw competenties en jouw capaciteiten.

Na het eerste gesprek volgt er een mogelijk tweede gesprek en/of een assessment (dit wordt indien van toepassing vooraf vermeld in de vacaturetekst). Je ontvangt voor alle gesprekken per e-mail een uitnodiging met alle nodige informatie.

Je ontvangt na alle gesprekken een persoonlijke terugkoppeling.

Voor medisch specialisten geldt een afwijkende sollicitatieprocedure. Klikhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (5)

Zodra je bij OLVG bent aangenomen neemt je toekomstige leidinggevende contact met je op. Hierna volgt een digitaal indiensttredingsproces. Je ontvangt hierover een e-mail bericht met welke informatie en documenten je hiervoor nodig hebt.

Voorafgaand gaan we referenties na en wordt jouw registratie gecontroleerd. Diploma verificaties verrichten wij middels het diplomaregister. Een VOG is verplicht om te werken bij OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (6)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de eerste werkdag een warm welkom krijgt. Zodra je start bij OLVG neem je deel aan de introductiedag. Zo leer je alle belangrijke informatie over werken bij OLVG en maak je kennis met andere nieuwe collega’s. Daarnaast word je natuurlijk zorgvuldig ingewerkt op de afdeling waar je gaat werken.

Vlak voordat jouw introductieperiode start, kun je de OLVG intro-app downloaden. Hiervoor krijg je van ons een unieke code. In de intro-app vind je uiteenlopende informatie, filmpjes en quiz'jes over OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (7)

Gerelateerde vacatures

: waar ben jij op je plek?

32-36 uur | WestDeze functie is beschikbaar voor een verpleegkundige met leidinggevende ervaring. Heb je nog geen ervaring maar wel de ambitie om te groeien in de functie van teamleider binnen de afdeling…Bekijk vacature
HR Business Partner OLVG Lab BV32-36 uur | WestAls HR Business Partner bij OLVG Lab Amsterdam heb je een belangrijke rol in het vormgeven en uitvoeren van ons HR beleid. Je werkt nauw samen in een nieuw en toegewijd HR-team en…Bekijk vacature
Senior onderzoeker Implementatie- en Evaluatieonderzoek16-24 uur | WestSanteon behoort tot de internationale top op het gebied van waardegedreven zorg. Als senior onderzoeker krijg je de unieke kans om bij te dragen met wetenschappelijk onderzoek binnen…Bekijk vacature

Of meer

Meer vacatures in vakgebied

Management en advies

Bekijk

Alle vacatures

Onze vacatures als eerste ontvangen?

Vacaturemail

Daarom OLVG

Ben je er nog?

Omdat je al een tijdje niet meer actief bent op deze pagina zijn we benieuwd of je nog interesse hebt in deze vacature. Daarom vragen we je om op de knop 'Ja ik ben nog bezig' te klikken. Dan checken we voor jou of de vacature nog open staat; Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we je door naar ons vacature overzicht.

  • Home
  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Contact
Vacature (trainee) Teamleider Orthopedie en Neurochirurgie (2024)
Top Articles
Cicero und die Catilinarische Verschwörung
Cicero: In Catilinam I
Hsqa Online Renewal System
Die Skihallen in Deutschland im Überblick
NBA 2K25 Best LaMelo Ball Build: 4-WAY GOD - Magic Game World
Uta Kinesiology Advising
South Park Season 26 Kisscartoon
Dbd Wesker Build
Welcome WK Kellogg Investors
Msu Ro
Lakeport Craigslist
8 Internet Celebrities who fell prey to Leaked Video Scandals
Uhcs Patient Wallet
Kulik Funeral Home Emmaus Pa
Justine Waddell talks about a season of screenings MELODIA!
Hotleak.vip
Aaf Seu
Nissan Rogue Tire Size
Craigslist Quad Cities
Baca's Funeral Chapels & Sunset Crematory Las Cruces Obituaries
Volstate Portal
Hannah Nichole Kast Twitter
Hulu documentary delves deeper into the Randall Emmett scandal
Horned Stone Skull Cozy Grove
How Old Am I 1981
2005 Chevy Colorado 3.5 Head Bolt Torque Specs
Yillian Atkinson Velez
Leonards Truck Caps
Used Zero Turn Mowers | Shop Used Zero Turn Mowers for Sale - GSA Equipment
Mcdonald Hours Near Me
Durrell: The Alexandria Quartet - The Modern Novel
R Edens Zero
Maatschappij- en Gedragswetenschappen: van inzicht naar impact
Shiawassee County 911 Active Events
Joe Bartlett Wor Salary
Flixtor The Meg
Mygxo Gxo Com Employee Login
No Good Dirty Scoundrel Crossword
Nina Volyanksa
2Nd Chance Apartments In Richmond Va
10 Teacher Tips to Encourage Self-Awareness in Teens | EVERFI
Networks Guided Reading Activity
The Safe Keeper Henderson
Showbiz Waxahachie Bowling Hours
Coacht Message Boards: A Comprehensive - Techbizcore
Unity Webgl Car Tag
A look back at the history of the Capital One Tower
Ava Kayla And Scarlet - Mean Bitches Humiliate A Beta
Culver's Flavor Of The Day Wilson Nc
Sutter Health Candidate Login
Six Broadway Wiki
Randstad Westside
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6280

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.